Wonen blog

Voor de leukste ideeën

Kostenbesparend en eenvoudig, laminaat herstellen

2 min gelezen

Wat was ik blij met de mogelijkheid om een reparatie set te kunnen kopen voor laminaat herstellen. Online via het bedrijf Beltraco Benelux B.V., heb ik deze bestelling geplaatst en de spullen had ik al vrij snel in huis. Enige nadeel is dat je met deze sets alleen maar kleine beschadigingen weg kan werken. Voor de grotere plekken kan je het beste een van de medewerkers van dit bedrijf erbij halen. Zij hebben heel veel ervaring wat betreft het herstellen van deze vloeren. Maar op dit ogenblik zijn het gelukkig maar kleine krassen die ik weg wil werken. Echte grote reparaties zijn nog niet nodig en voorlopig ook niet nodig.  

Weer een stralende vloer

Meteen toen ik de spullen in huis had voor het laminaat herstellen ben ik aan de slag gegaan. Het was nog makkelijker dan ik had gedacht en binnen een mum van tijd zag onze vloer er weer stralend uit. Behalve dat op deze manier de vloer nog een tweede ronde mee kan, scheelt het ook aanzienlijk in de portemonnee.  

Ben jij ook van plan om jouw vloer in huis een grondige opknapbeurt te geven, kijk dan eens op de site van Beltraco Benelux B.V. Hier zie je verschillende producten die te koop zijn voor alle soorten vloeren. En mocht het op de één of andere manier je niet lukken om dit allemaal zelf te doen, vraag dan hulp aan één van de medewerkers van dit bedrijf. Ook voor onderhoudsproducten ben je hier aan het juiste adres.