Wonen blog

Voor de leukste ideeën

Wat een prachtig mooie cementtegels bij designtegels.be!

2 min gelezen

dt_banner_berlijn1_0 (1)We waren al een hele tijd op zoek naar mooie cementtegels bij Designtegels.be. Het duurde even voordat we de juiste tegels gevonden hadden, want we hadden al eerder mooie vloeren gevonden, maar er ging in eerste instantie van alles mis.
Kijk, het zit namelijk als volgt. Eerst waren we op zoek naar een mooie vloerbedekking om in onze nieuwe woning te leggen. We dachten op dat moment nog date en vloebedekking beter zou zijn dan vloertegels, waarom weet ik niet precies. Natuurlijk is vloerbedekking vooral in de wintermaanden wel wat warmer, maar er zitten ook veel nadelen aan. Ze worden bijvoorbeeld snel vies, vooral als je kinderen hebt. Ik weet nog toen mijn kinderen klein waren, ik zat bijna constant de vloer te reinigen. Met stenen vloeren of tegels heb je dat probleem niet en wordt het in de winter toch wat koud, dan kun je nog altijd enkele tapijten op de vloer leggen, die kun je tenminste gemakkelijker reinigen.

banner4 (2)

De ramp met onze vloerbedekking

In eerste instantie hadden we dus een vloerbedekking laten leggen. Dit was allemaal in orde, maar toen de mensen weg waren die dit voor ons gedaan hadden, zagen we dat er al enkele beschadigingen waren. Na een aantal telefoontjes heen en weer, besloten we een nieuwe vloer te laten leggen en nu van tegels. We hebben een tijdje geleden mooie cementtegels bij designtegels.be gezien, maar dachten op dat moment niet verder erover na. Uiteindelijk hebben we echter besloten de showroom te bezoeken en we hebben prachtige tegels uitgezocht. We zijn er echt enorm blij mee en alles ziet er perfect uit! Geen enkele beschadiging! Nu nog een aantal tapijten kopen en onze woning is weer klaar en wij kunnen weer even verder met onze nieuwe inrichting!

6 (2)

Meer verhalen