Wonen blog

Voor de leukste ideeën

Wat maakt Hästens bedden zo interessant?

3 min gelezen

Bij het aanschaffen van een nieuw bed is het tegenwoordig vaak zo dat mensen over een aanzienlijk aantal eisen beschikken. Deze eisen kunnen in de praktijk behoorlijk uiteenlopend zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat mensen vereisen dat hun bed is vervaardigd uit (hoofdzakelijk) natuurlijke materialen. In ieder geval moet het bed ook op vlak van comfort perfect tegemoet weten te komen aan de vooropgestelde verwachtingen. Wanneer dit ook eisen zijn waar jij over beschikt zou het de moeite waard kunnen zijn om even te kijken in de richting van de bedden van het merk Hästens. Wil jij ook graag alle voordelen ontdekken die Hästens bedden voor jou in petto hebben? Dan is het zonder meer een aanrader om je even grondig te verdiepen in de onderstaande informatie.

Uit welke materialen worden de Hästens bedden vervaardigd?

Het spreekt voor zich dat bedden uit verschillende onderdelen bestaan. Voor elk merk geldt dat ze dan ook per onderdeel gaat bepalen van welke materialen ze gebruik gaat maken. Wat de Hästens bedden betreft kunnen we vaststellen dat er doelbewust wordt gekozen voor materialen die aan twee concrete eigenschappen dienen te voldoen. Deze vereiste eigenschappen zijn: 

  1. De materialen moeten natuurlijk en duurzaam zijn; 
  2. De materialen dienen over een uitstekende kwaliteit te beschikken; 

Pas wanneer de materialen aan beide bovenstaande eisen weten te voldoen zal je kunnen vaststellen dat ze gebruikt kunnen worden door het merk Hästens voor het vervaardigen van haar bedden. Dit heeft er in de praktijk voor gezorgd dat ervoor de matrassen gebruik wordt gemaakt van:

  • Het meest zachte katoen; 
  • De zuiverste wol; 
  • Lokaal vlas;

Bovendien is het zo dat er als vulling gebruik wordt gemaakt van allergenenvrij paardenhaar. Ook dit brengt een belangrijk voordeel met zich mee. Het merk Hästens vindt het belangrijk dat iedereen ten volle kan genieten van de kwaliteit en het comfort dat haar Hästens bedden aan de dag weten te leggen. Omwille van deze reden heeft ze bij de keuze van haar materialen ook sterk rekening gehouden met mensen die te kampen hebben met allergieën. Op deze manier kunnen ook zij zonder probleem gebruik gaan maken van een bed van het merk Hästens. 

Wat met de materialen voor de bed frames?

Ook de materialen waar gebruik van wordt gemaakt voor het vervaardigen van de beddenframes zijn zorgvuldig uitgekozen. Uiteraard geldt ook voor deze materialen dat ze zich kenmerken door ongelofelijk duurzame eigenschappen. Voor de beddenframes wordt dan ook gebruik gemaakt van:

  • Geselecteerd grenen afkomstig uit Noord-Zweedse bossen;
  • Veren gemaakt van Zweeds staal;

Dit alles maakt in ieder geval duidelijk dat dit bedrijf duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Het spreekt voor zich dat dit in de praktijk alleen maar bijdraagt aan de uitstekende klanttevredenheid waar dit merk op kan rekenen. 

Ervaar zelf de unieke voordelen van de Hästens bedden

Kunnen genieten van een optimale nachtrust is iets waar veel mensen naar streven. Wel, door gebruik te maken van één van de Hästens bedden kan je dat perfect verkrijgen. Dat is bovendien nog niet alles. Daarnaast is het namelijk eveneens zo dat je door de keuze voor dit merk van bed eveneens bent verzekerd van een unieke uitstraling die een meerwaarde zal betekenen voor het karakter van jouw slaapkamer. Lijkt dit jou allemaal ook echt geweldig? Dan is het zeker de moeite waard om ervoor te kiezen om één van de Hästens bedden in huis te halen via Broring.com!