Wonen blog

Voor de leukste ideeën

De tumbletrimmer in gebruik nemen

1 min gelezen

Ken jij de tumbletrimmer al? Hiermee kun je er goed voor zorgen dat de planten netjes in model blijven. Wel zo belangrijk wanneer je speciale kruiden aan het kweken bent toch? Dan zit niemand er op te wachten dat het model van de plant uit balans raakt.

Mijn eerste kweek

tumbletrimmer

Voor een paar weken terug ben ik begonnen met het kweken van groenten en fruit. Met name de wat duurdere groentes uit de winkel wilde ik zelf gaan kweken. Zo kan ik goed besparen op de kosten en hoef ik mij daar  geen zorgen voor te maken. Echter is het aanschaffen van de spullen natuurlijk wel een kostenplaatje. Alhoewel je dit maar eenmalig hoeft aan te schaffen als het goed is.

De tumbletrimmer gezien

De planten begonnen al heel erg snel te groeien en voordat ik het wist zag ik de planten uit vorm vallen. Voor het kweken van groenten is dat natuurlijk niet ideaal. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van De Hobbykweker. Hier heb ik de tumbletrimmer gezien en dat was perfect! Mijn bestelling is geplaatst en nog geen twee dagen later had ik de bestelling al in huis.