Wonen blog

Voor de leukste ideeën

Een complete douchecabine

2 min gelezen

De aanschaf van een douchecabine is een spannende bezigheid. Wanneer je begint met je te verdiepen in de mogelijkheden, blijkt plotseling dat er veel meer is dan je dacht. Je hebt jezelf al die tijd tekort gedaan, want er zijn talloze opties in luxe en comfort te verkrijgen. Een douchecabine compleet met handdouche, dak met hoofddouche, voetmassage, schuifdeur met magnetische sluiting en maar liefst 6 massagejets. Alsof dat nog niet genoeg is kun je genieten van een praktische douchezuil met mengkraan, voel je je veilig met antislip vloer en 5 millimeter dik veiligheidsglas. En dan is er ook nog een radio met display, waardoor je heerlijk naar je favoriete radiozender kunt luisteren tijdens je ochtendritueel of ontspannende douche. Dat klinkt goed! En dat beschrijft slechts één van de vele opties waaruit je kunt kiezen op het alomvattende internet. 

Talloze mogelijkheden

Neem je genoegen met een douchecabine van 90×90? Of heb je meer zin in het comfort van een douchecabine die 90×120 groot is? Kies voor een douchecabine die vierkant is, of ga voor een douchecabine die kwartrond is. Voor iedere liefhebber van douchen en voor iedere stijl van douchen is een douchecabine verkrijgbaar. Voor de mensen die graag 40 minuten onder de douche staan, maar ook voor de gehaaste professionals. ’s Morgens een snelle, verkwikkende douche nemen om fris aan de dag te beginnen wordt wel heel prettig wanneer je direct naar het nieuws kunt luisteren op de ingebouwde FM radio. Je afdrogen in een ruimtelijke douchecabine is een feestje! Zeker wanneer je gewend bent aan dat kleverige, plastic douchegordijn in je gezicht of tegen je rug. Ga voor een cabine in het zwart, of met zwart frame, voor een geheel andere uitstraling in je badkamer. 

Betaalbare en buitengewone douchecabines

Naast de enorme keuze in badkamermeubels, toiletten, baden, douches, spiegels, radiatoren en zelfs stoomcabines, kun je kiezen tussen hoge kwaliteit en een hoge prijs, lage kwaliteit en een lage kwaliteit, óf hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Heb je het gevoel te moeten kiezen tussen luxe douchecabines en betaalbare douchecabines?Op internet vind je een brede selectie van zeer scherp geprijsde producten. Zo kun je jouw persoonlijke standaard van comfort en luxe overtreffen. En dat zonder boven je eigen budget uit te komen! Met de lage prijzen kun je jouw badkamer naar hartelust renoveren. Naast een prachtige nieuwe douchecabine kun je zelfs je vloer en muren opnieuw betegelen voor een wel heel mooi resultaat.

Ruimte optimaal benutten

Je bent natuurlijk gebonden aan de ruimte die in jouw woning beschikbaar is. Dus zelfs met deze zeer lage prijzen is het onmogelijk om alles te kopen wat je mooi vindt. Door slim te passen en te meten en een zorgvuldige planning te maken kun je met dit brede assortiment wel gaan voor een droombadkamer. Zo geniet je iedere ochtend, middag en/of avond optimaal van jouw knusse badder ruimte. Of die nu klein, groot of enorm is. Zie je jezelf al staan, daar in die prachtige douchecabine?