Wonen blog

Voor de leukste ideeën

Op zoek naar een hoogwaardige verticale sectionaalpoort

2 min gelezen

openslaande-garagepoorten (1)Kun je geloven dat het bijna een jaar geleden is dat ik samen met mijn man de mogelijkheid van een renovatie heb besproken? En tot nog toe is er nog helemaal niets gebeurd. Eigenlijk is dat erg jammer, maar we hebben nu wel officieel een verticale sectionaalpoort besteld. Dat heeft ook lang genoeg geduurd.
Vooralsnog is dat het enige wat we gedaan hebben en we zitten op dit moment te wachten totdat alles geplaatst wordt. We hebben eigenlijk wel een excuus. Ten eerste zijn we allebei enorm druk bezig met ons eigen bedrijfje en ten tweede is het ook zo dat onze eerste kleindochter werd geboren het afgelopen jaar. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt wanneer je een kleinkind hebt. Plotseling ben je niet meer moeder, maar grootmoeder. Ik begin me ook echt al oud te voelen. Desalniettemin is dat dus de voornaamste reden waarom we nog niet veel hebben kunnen doen aan de renovatie. We hadden simpelweg geen tijd hiervoor, we wilden namelijk graag alles in orde maken voor onze dochter en haar gezin.

houten-garagedeuren (1)Wel een mooie verticale sectionaaldeur

Wel zijn we laatst bij toeval terecht gekomen bij Different Doors. Daar hebben ze de mooiste garagepoorten die je je maar kunt voorstellen. We wisten al dat de garage hoog op onze prioriteitenlijst zou staan, omdat deze het meest aan een renovatie toe is. Ik geloof dat de oude poort nu al zeker 20 jaar oud is, dus er moet zeker iets aan gedaan worden, ook vanwege de veiligheid van onze voertuigen.
We hebben dan ook gelijk een offerte aangevraagd bij dit bedrijf, zodat we dit in ieder geval al in orde zouden kunnen maken. Volgende week komen ze de deur al plaatsen. Erg spannend allemaal, maar ik denk wel dat dat helemaal gaat goed komen!

aluminium-lamellen-deuren (1)