Wonen blog

Voor de leukste ideeën

Puur design in onze houten garagepoorten

2 min gelezen

89Zoals bekenden van mij wel weten, maar de rest van de wereld misschien nog niet, ik reis veel voor mijn werk. Over de gehele wereld kom ik op bijzondere plekken die mij aanspreken in de opvallende architectuur. Mijn voorkeur gaat hierin nog het meeste uit naar moderne vormgeving en design, de strakke lijnen en materiaalkeuze weet mij dikwijls in mijn hart aan te spreken.

Waarom dichtbij huis niet ook architecturale hoogstandjes implementeren?

91Wil je architectuur beleven, dan hoef je hiervoor echt niet heel de wereld af te reizen. Sterker nog, je kunt hiervoor gewoon in je eigen achtertuin terecht! Zo hebben mijn partner en ik onlangs een bedrijf in de arm genomen om houten garagepoorten te plaatsen. Samen hebben we aan het ontwerp gewerkt en ik moet zeggen dat ze met nog vele verrassende ideeën zijn gekomen. Ik mag dan architect zijn, maar het moge ook duidelijk zijn dat je het op vele, zeker de wat meer specifieke, terreinen echt aan de expert moet overlaten. De uitvoering is werkelijk prachtig geworden, kijk alleen al eens naar het lijnenspel van de houten garagepoorten. Geloof me, als Different Doors, want zo heet de betreffende firma, vind je er geen andere. Ze mogen dan in Nederland gevestigd zijn, voor ons Belgen is het ook zeker interessant. 1.1Neem mijzelf, ik woon niet eens aan de grens met ons buurland maar toch heb ik deze professional ingehuurd voor de klus, in onze twee landen is er gewoonweg geen betere te vinden namelijk. De expertise, gecombineerd met de aantrekkelijke prijzen, maken het echt een bedrijf dat het waard is om wat uitgebreider te bekijken – surf dus vooral eens naar de website voor meer informatie over de werkzaamheden en voor de mogelijkheden in je eigen situatie.