Wonen blog

Voor de leukste ideeën

Een Lichtkoepel bestellen bij Licht-koepels.be heb je zo gedaan

2 min gelezen

koepel4Wat leuk dat jullie er weer zijn! Omdat mijn interesses in huizen ligt en alles wat er mee te maken heeft bij in dit blog begonnen. Ik geef graag advies over het veranderen van jouw interieur of gewoon simpele tips om het wonen leuker te maken. Ik ga het vandaag dan ook hebben over lichtkoepels. nu denk je misschien niet direct aan Lichtkoepel bestellen bij Licht-koepels.be. Maar het is wel iets wat ik jullie adviseer. Zij hebben niet alleen het grootste assortiment, maar dit ook nog eens tegen de laagste prijsgarantie. Ik kan dit zelf bevestigen doordat ik zelf online een onderzoek heb gedaan. En hier kwam licht-koepels.be inderdaad het beste uit. Omdat jullie misschien nog niet veel weten over het bestellen van lichtkoepels zal ik jullie vertellen waar je op moet letten.

logo-topkoepel

Het bestellen van een losse koepel

opstand7Wanneer je een koepel besteld kun je het beste deze stappen doorlopen. Als eerst moet je kiezen welke kleur je neemt. Vaak heb je hier twee opties in, namelijk helder of opaal. Helder is volledig transparant en bij opaal is wit van kleur. Deze koepel laat dan wel het licht door, maar absorbeert een deel van de warmte. Als tweede moet je kiezen welk materiaalsoort je neemt. Hierin heb je ook twee keuzes, namelijk Acrylaat (=PMMA) en Polycarbonaat (=PC). Acrylaat is goedkoper en Polycarbonaat is meer inbraakwerend en slagvast. De laatste keuze is het type wandkeuze, dit heeft vooral invloed op de isolatie van de koepel:

  • Enkelwandig: deze koepel is stevig, maar isoleert matig. Een enkelwandige koepel is vooral geschikt voor ruimtes die weinig verwarmd hoeven te worden.
  • Dubbelwandig: deze koepel is erg stevig en isoleert goed. De dubbelwandige beperkt het verlies van warmte via de koepel.
  • Driewandig: de driewandige koepel isoleert uitstekend en vormt een uitstekende bescherming tegen kou of warmte.
  • Supergeisoleerd: dit is de best geisoleerde koepel die we hebben. Met deze koepel heeft u gegarandeerd nooit meer last van temperatuurverschillen.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben, en vooral als jullie een Lichtkoepel bestellen bij Licht-koepels.be.